top of page
Tuinontwerp

Tuinontwerp

Voor het maken van een goed tuinontwerp zijn een aantal stappen nodig. Allereerst moeten we een goede plattegrond hebben van de tuin. Die kunnen wij voor u maken, maar in veel gevallen is dit eenvoudig zelf te doen. Op die plattegrond staat dan alleen maar wat u niet kunt of wilt veranderen. Bij voorkeur is de plattegrond op schaal 1:50. Vergeet ook de noordpijl niet.

Vervolgens maken we een functionaliteitenlijst. Wat wilt u doen in de tuin? Wilt u een eetterras, of juist liever een loungeplek? Een hangmat om in te luieren, of een speelgrasveldje voor de kinderen? Maar vergeet ook de praktische zaken niet, zoals de kliko-bakken of de bbq.

Met ondersteuning van de door u aangeleverde foto’s of filmpjes van de bestaande situatie, óf met behulp van een door ons gemaakt beeldverslag, spreken we de tuinwensen goed door en controleren we of de plattegrond correct en volledig is.

Hierna kunnen we een tuinontwerp maken. Pas na goedkeuring van het voorlopig ontwerp gaan we door met het beplantingsplan.

Tuinontwerp: Diensten
bottom of page